Werving en selectie

Geef het
uit handen

Werving en selectie is niets anders dan het uit handen geven van de sollicitatie procedure aan Equi-Jobs, maar u neemt zelf de medewerker in dienst! U kiest bijvoorbeeld voor deze procedure als u zelf geen tijd heeft voor het uitzetten van de vacature, het reageren op vragen van sollicitanten, het beantwoorden van de vele e-mails in uw inbox en de selectie maken uit alle binnen gekomen reacties. U schakelt Equi-Jobs in voor het recruiten van uw medewerker! U betaald hiervoor een van te voren afgesproken Werving en- Selectie Fee.

U schakelt Equi-Jobs in voor het recruiten van uw medewerker! U betaald hiervoor een van te voren afgesproken Werving en- Selectie Fee.

Deze Fee bedraagt:
€ 1.750,- excl.btw voor alle MBO functies en lager
€ 2.500,- excl.btw voor alle HBO functies en hoger

Procedures buitenland:
Vanaf € 3.000,- excl.btw en eventuele reis-en verblijfskosten

* voor alle procedures geldt dat eventuele advertentiekosten in magazines of online advertenties op overige media en/of platformen niet zijn inbegrepen.

* Exclusief reiskosten € 0,25/km Mocht er uiteindelijk geen geschikte kandidaat gevonden worden dan betaald u slechts 25% van het afgesproken bedrag als onkosten en-uren vergoeding naar Equi-Jobs.

Hoe werkt de werving en selectie procedure

1

U geeft de vacature aan ons door.

Wij plaatsen uw vacature kosteloos op onze website en vermelden uw vacature ook op onze diverse social media kanalen.(o.a. facebook, twitter) Wij besteden veel aandacht aan lay-out en tekst van uw vacature zodat deze opvalt en vaak wordt gezien en gedeeld.

2

Selecteren van kandidaten

Wij selecteren kandidaten uit: reeds bij Equi-Jobs ingeschreven kandidaten of werven kandidaten uit binnengekomen reacties op uw vacature.Ook kunnen wij vaak nog kandidaten werven uit ons netwerk en contacten binnen de branche.Onze intake gesprekken met kandidaten zijn uitvoerig omdat wij graag zo snel mogelijk de JUISTE kandidaat willen voorstellen voor uw vacature, maar ook voor onze sollicitanten geldt dat zij graag voor de juiste opdrachtgever willen werken die bij hun past!

3

Voorstellen van kandidaten naar U

Wij bespreken de geselecteerde kandidaten met u en plannen samen de afspraken voor de sollicitatiegesprekken. U kunt zelf aangeven bij grote belangstelling hoeveel kandidaten u op gesprek wenst te ontvangen. Indien de juiste kandidaat er dan nog niet tussen zit, kunnen wij altijd kijken of er nog een selectie kan worden gemaakt uit de reeds ontvangen sollicitaties of wij starten de procedure opnieuw.