Kandidaat MBO uit Kollumerpomp

11-05-2023 16:07 Referentie: 792467157

Kandidaat
details

Man 34 jaar
Kollumerpomp
Cultuur / sport
40 per week
MBO
B

Mijn naam is Juan, 33 jaar en geboren in een klein bergdorp in Peru. Mijn ouders hadden vroeger een (kleine) boerderij waardoor ik van kinds af aan gewend ben om met vee om te gaan (schapen, koeien, alpaca's, lama's en paarden).
Na de basisschool en middelbare school ben in naar de stad verhuisd om toerisme te studeren en heb ik met veel plezier als (berg)gids gewerkt in de regio Arequipa (Peru).
Eind 2018 ben ik naar Nederland verhuisd om te gaan samenwonen met mijn vrouw. In Nederland heb ik werkervaring op gedaan in de agrarische sector met name in de melkveehouderij zoals te lezen in mij CV. Hobbymatig heb ik onze eigen paarden beleerd en help ik kennissen in de omgeving graag (bij problemen) met hun paarden (vertrouwen vergroten, in- uitstappen trailer etc.).
Ik zou graag aan het werk gaan als stalmedewerker in Nederland in de omgeving Friesland, Groningen of Noord Drenthe (max. 1u (enkele)reistijd met de auto vanaf Kollum indien werktijd minimaal 4uur is).

Ik hoop op spoedige reacties en kom graag langs voor een kennismakings gesprek.

Groet Juan

Indruk van de recruiter

Gewenste hippische functie; *Stalmedewerker/ allround medewerker Voorkeur voor soort stal; *werken op een leuk bedrijf met een collegiaal team, soort bedrijf (discipline niet belangrijk) Aantal jaren (werk) ervaring; >10 jaar Niveau van rijden; voldoende Beschikbaar per; in overleg CV aanwezig: Ja Referenties: op verzoek Intern mogelijk?; Nee Vervoer; ja, auto Gewenst land; Nederland Gewenste Regio; Friesland, Groningen, noord-drenthe Maximale reisafstand; 60 min enkele reis vanaf Kollum(fr) Loonindicatie; minimumloon of iets daarboven op basis van 40 of 36 uur Talen; *Nederlands beginnend niveau in spreken, redelijke beheersing in verstaan *Engels redelijke beheersing in spreken, goede beheersing in verstaan *Spaans moedertaal *Quechua moedertaal
Aanvragen