Wist u dat Equi-Jobs niet alleen een vacature platform is maar ook een Uitzendbureau?

 

Inmiddels is Equi-Jobs sinds het ontstaan in december 2016 uitgegroeid tot een “begrip” in de Hippische branche.

Wij hebben onlangs onze 3e website gelanceerd met hierin diverse nieuwe functies. Klanten in binnen-en buitenland kunnen nu ook zelf vacatures plaatsen en direct afrekenen middels ideal of een andere betaaloptie. Sollicitaties komen indien gewenst direct op de mail bij onze klant binnen.

Een ander belangrijk aspect van Equi-Jobs is; HET UITZENDEN

Wij zijn een regulier uitzendbureau maar wel in hoofdzaak voor de Hippische branche. “Sterk in paard en Werk”

Minder administratie: Wij nemen uw personeelsadministratie over. Denk aan de verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen. U hoeft hiervoor dus geen accountantskosten te maken.

 Verloning ABU cao: Wij hanteren de ABU cao, omdat deze geheel voldoet aan de flexwet. Dit houdt in dat u flexibiliteit heeft en uw medewerkers goede arbeidsvoorwaarden

Voordelen voor uw medewerkers: Uw medewerkers worden binnen zeven dagen uitbetaald, zijn automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA en bouwen vanaf 21 jaar, vanaf de 1e werkdag pensioen op. Daarnaast bouwen ze een reservering op van 25 vakantiedagen per jaar, reserveren we 8,3 % vakantiegeld en kunnen ze aanspraak maken op de transitievergoeding.

 Online urensysteem: Gemaakte uren kunt u, of uw medewerkers, zelf invoeren op onze beveiligde online omgeving. Zodra de ingevoerde uren door u zijn geaccordeerd, komen ze binnen in onze backoffice en gaan we ze verlonen en factureren.

 Certificering: Onze Back-Office Flexsupport is NEN 4400-1 gecertificeerd en is opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen.

www.flexsupport.nl

Voor meer informatie kijkt u op www.normeringarbeid.nl.

Besteed ook uw salarisadministratie en verloning van uw personeel uit aan Equi-Jobs.

Dit levert u niet alleen gemak en tijdwinst op, maar ook financieel voordeel!